Skip to content

Personvernerklæring

Personvernerklæring Asker Bygg Entreprenør AS

1. Innledning

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

askerbygg.no eies og driftes av Asker Bygg Entreprenør AS Org nr 932 735 741, Lidarende 13, 1395 Hvalstad

2. Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Asker Bygg Entreprenør AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3. Deling av opplysninger

Vi deler ikke personopplysninger med andre selskaper.

4. Administrering av personopplysninger

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss. (se punkt 9. Kontaktinformasjon for mer informasjon)

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

5. Særlig om personopplysninger som oppgis i kontaktskjema

Når du tar kontakt via kontaktskjema fyller du inn navn og e-postadresse. Personopplysningene som samles inn via kontaktskjemaet blir brukt for å kunne ta kontakt med deg for å besvare din henvendelse. Disse opplysningene gis ikke ut eller brukes til noe annet enn disse formålene.

6. Innhold fra tredjepartsleverandører

Nettsiden vår kan ha innhold som bilder, filmer og annet levert av tredjepartsleverandører som Youtube, Vimeo, Instagram eller lignende. Innhold fra andre leverandører oppfører seg akkurat som om du besøkte leverandøren direkte. Disse tjenestene plasserer informasjonskapsler på din maskin.

7. Google Analytics

Denne nettsiden bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler som gir oss informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. Informasjonen som analyseres av Google Analytics anonymiseres gjennom tjenesten AnonymizeIP, som gjør at enkeltbrukere ikke kan identifiseres.

De fleste nettlesere er forhåndsinnstilt til å automatisk akseptere informasjonskapsler, men brukeren kan velge å endre disse innstillingene i nettleseren.

8. Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

9. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår bruk av personvernerklæringen eller personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på …